Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Χωρίς Όρια η Υποκρισία των Δήθεν "Προοδευτικών"






Σχόλιο του "ΑΙΤ."

Σήμερα στην ιστοσελίδα "sibylla.gr", του δημοσιογράφου και ακτιβιστή Νίκου Κλειτσίκα, δημοσιεύθηκε άρθρο με τίτλο "Κάτω τα Χέρια από το Ιράν", στο οποίο ο συντάκτης ουσιαστικά υπερασπίζεται το ιρανικό καθεστώς, χαρακτηρίζει "Ναζιστικό" το κράτος του Ισραήλ και επικρίνει την συνάντηση που είχε ο αρραβωνιαστικός μιας δολοφονημένης Ιρανής διαδηλώτριας με τον Πρόεδρο Σίμον Πέρες, ένα από τα πιο πεφωτισμένα μυαλά της εποχής μας και o οποίος έχει βραβευθεί με Νομπέλ Ειρήνης. Επιπλέον, εμμέσως πλην σαφώς, το "άρθρο" της Sibylla χαρακτηρίζει όλες τις διαδηλώσεις που έχουν γίνει στο Ιράν εναντίον του σκληροπυρηνικού καθεστώτος ως προπαγάνδα ή συνωμοσία των "Αμερικανών" και "Ισραηλινών", καλώντας όλους τους "συντρόφους" να "μην χάψουν το ψέμα" για το Ιράν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Κλειτσίκας ήταν μέλος μιας ελληνικής αποστολής στη Δαμασκό τον Μάρτιο του 2009 μαζί με μέλη του κοινοβουλίου όπως τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσο Κουράκη, η οποία συναντήθηκε με τον Χάλεντ Μεσαάλ, ένα από τα πιο σκληροπυρηνικά στελέχη της Χαμάς, που πρεσβεύει την καταστροφή του Ισραήλ. Όπως έχει σημειώσει το "ΑΙΤ", κάποια μέλη αυτής της αποστολής είχαν συμμετάσχει και σε αποστολή της οργάνωσης "Free Gaza" η οποία λαμβάνει μεγάλη δημοσιότητα σήμερα ως "ανθρωπιστική προσπάθεια."

Ανεξάρτητα από τις απόψεις που έχει για το Ισραήλ, το "ΑΙΤ" θα περίμενε από την "Sibylla" να δείξει λίγο περισσότερο σεβασμό και ευαισθησία στους Ιρανούς διαδηλωτές που αγωνίζονται για την ελευθερία στη χώρα τους, πολλοί εκ των οποίων έχουν πληρώσει το τίμημα για την δράση τους με προφυλακίσεις, βασανισμούς, ακόμα και με τον θάνατο.

Καμία ιδεολογία ακόμα και ο "θεάρεστος αντιαμερικανικός αντιιμπεριλιασμός" και η"ιερή αντιισραηλινή αγελάδα" δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την υποστήριξη σε ακραίες δικτακτορίες όπως το Ιράν και την υποστήριξη που δίνει η Sibylla στο καθεστώς της Τεχεράνης, ούτε τις πλάτες που κάνει σε ακραίες παλαιστινιακές οργανώσεις σαν την Χαμάς, η οποία έχει υπονομεύσει κάθε ειρηνευτική πρωτοβουλία μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων.

H sibylla χαρακτηρίζει το Ισραήλ, τη μοναδική δημοκρατία στη Μέση Ανατολή, "ναζιστικό καθεστώς." Αλήθεια, το Ιράν τί είναι, ανθηρή δημοκρατία; Έλεος πια.

Ακόμα και η υποκρισία έχει τα όρια της. Η Sibylla όχι μόνο τα έχει ξεπεράσει, αλλά έχει κάνει ένα θεαματικό άλμα πάνω απ' αυτά. Η υποκρισία σας κύριοι του Sibylla δεν κρύβεται ούτε κάτω από τις κελεμπίες των Ιρανών μουλάδων. Είναι σαφές ότι δεν σας ενδιαφέρει η ειρήνη στη Μέση Ανατολή με δύο κράτη για δύο λαούς, αλλά μόνο η υποστήριξη των πλέον ακραίων δυνάμεων στην περιοχή. Σίγουρα σας αξίζει μια χρυσή κάρτα μέλους στον "Παγκόσμιο Σύνδεσμο Φίλων της Ακραίας Κοσμοθεωρίας." Θερμά συγχαρητήρια.
*Στις φωτογραφίες διακρίνονται ο λαός του Ιράν σε μαζική διαδήλωση, "a.k.a" "πράκτορες των Αμερικανών και Ισραηλινών" σύμφωνα με την Sibylla, καθώς και ένας Ιρανός διαδηλωτής.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τον σύνδεσμο:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου