Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Νέα Υποκρισία της "Free Gaza" στην Ελλάδα

Από το διαδίκτυο το "ΑΙΤ" ενημερώθηκε ότι το Ελληνικό παράρτημα της "Free Gaza" ('Ενα Καράβι για τη Γάζα) διοργανώνει εκδήλωση στις 18 Φεβρουαρίου στο Πολυτεχνείο με θέμα την "Εξέγερση και Ανατροπή" στην Αίγυπτο και Τυνησία.

Με λίγα λόγια, οι υποστηρικτές της Χαμάς στην Ελλάδα, οι οποίοι τον περασμένο Μάιο προσπάθησαν να σπάσουν τον ισραηλινό ναυτικό αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας σε συνεργασία με μια ακραία Τουρκική Ισλαμική οργάνωση, την ΙΗΗ, η οποία σύμφωνα με Ευρωπαίους νομικούς και ινστιτούτα, έχει αποδεδειγμένες διασυνδέσεις με το παγκόσμιο Ισλαμικό Τζιχάντ, τώρα το παίζουν μεγάλοι υποστηρικτές της δημοκρατίας στη Μέση Ανατολή.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Έλληνες ακτιβιστές της "Free Gaza" έχουν εκφράσει ποικιλοτρόπως την υποστήριξη τους για την Χαμάς, την ακραία Ισλαμική οργάνωση που κυβερνά σήμερα την Λωρίδα της Γάζας, η οποία απορρίπτει την ειρηνευτική διαδικασία και την ύπαρξη του Κράτους του Ισραήλ. Μάλιστα, όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, σε προηγούμενες αποστολές τους οι Έλληνες ακτιβιστές της Free Gaza συναντήθηκαν με υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς και τιμήθηκαν από αυτά σε ειδικές εκδηλώσεις. Επιπλέον, σε δημόσιες τοποθετήσεις τους έχουν αρνηθεί να καταδικάσουν τις βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας της οργάνωσης εναντίον αθώων Ισραηλινών, ενώ κάποιοι εμμέσως πλην σαφώς, έφτασαν ακόμα και στο σημείο να τις επαινέσουν. Ναί, Κυρίες και Κύριοι, μιλάμε για τις ίδιες επιθέσεις στις οποίες φανατικοί Ισλαμιστές σκότωσαν αθώους ανθρώπους σε πιτσαρίες, καφετέριες, κλπ.

Αλλά τα "κατορθώματα" των Ελλήνων ακτιβιστών της "Free Gaza" δεν σταματούν εδώ. Όπως είναι γνωστό, η Χαμάς παίρνει εντολές από το καθεστώς των ακραίων μουλάδων του Ιράν. Είναι γνωστό ότι εδώ και δύο χρόνια περίπου γίνονται κατά διαστήματα αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Τεχεράνη με αίτημα του λαού για περισσότερη δημοκρατία, τις οποίες έχει πνίξει στο αίμα το καθεστώς. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους ακτιβιστές και υποστηρικτές της "Free Gaza" στην Ελλάδα να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις για το παλαιστινιακο τόσο της Ιρανικής Πρεσβείας στην Αθήνα όσο και της Ιρανικής Κυβέρνησης στην Τεχεράνη.

Οι πρόσφατες εξελίξεις στην Αίγυπτο και την Τυνησία έχουν πυροδοτήσει και νέες διαδηλώσεις στην Τεχεράνη που οδήγησαν σε τουλάχιστον δύο νεκρούς και δεκάδες συλλήψεις. Γι' αυτές όμως και για την δημοκρατία στη χώρα οι Έλληνες ακτιβιστές της Free Gaza έχουν πιεί το αμίλητο νερό.

Οι δήθεν "ανθρωπιστές " διοργανώνουν εκδηλώσεις στην Αθήνα για την δημοκρατία στη Μέση Ανατολή ενώ ταυτόχρονα παρέχουν την υποστήριξή τους στα ποιό ακραία καθεστώτα και οργανώσεις στην περιοχή. Εύγε!

*Στην φωτογραφία από την ιστοσελίδα "life.com" διακρίνουμε Ιρανό διαδηλωτή να κρατά την φωτογραφία της Νέντα Σουλτάν, της νεαρής Ιρανής φοιτήτριας που δολοφονήθηκε από καθεστωτικούς της Τεχεράνης τον Ιούνιο του 2009. Όμως οι ακτιβιστές της "Free Gaza" δεν δίνουν δεκάρα για την δημοκρατία στο Ιράν.



3 σχόλια:

  1. Ο Έλληνας, δεν έχει καταλάβει ακόμα το ρόλο του, εκείνον που είτε εφαρμόζει ηθελημένα εξαιτίας καθαρά πρακτορίστικου αριστερισμού, είτε παίζει άθελα εξαιτίας αφελούς "φωτοδότη" εγωισμού.

    Στην πρώτη περίπτωση, όσο κι αν φανεί οξύμωρο, οι αριστερο-αναρχικοί είναι χειρότερες ψωνάρες από τους εθνισμικούς Έλληνες, κατά την σύσσωμη επίδοσή τους σε ζητήματα που μοιάζουν (με σικέ σύγχρονο σερβίρισμα) προς τους αρχαίους τρόπους, όπως το να στηρίξουν –πρωτοπόρες για τον τόπο και καλά– ακραίες θέσεις μέχρι και τρομοκρατών, στο όνομα της... δημοκρατίας, του ανθρωπισμού, της φιλοσοφίας που τους διακρίνει - τέτοια πράγματα.

    Στην δεύτερη περίπτωση, είναι απονήρευτοι σικέ-πατριώτες, οι οποίοι έχοντας την ψευδαίσθηση ότι είναι "φωτοδότες διαρκείας" με σύμβαση 2ας παρουσίας (εθνικής/πολιτικής αβάντας), στηρίζουν –άθελά τους– τον κάθε πικραμένο ηλίθιο, να δημιουργήσει επαναστατικά κινήματα ανά τον κόσμο, έχοντας ως πρώτο επίπεδο απόσπασης την "κάποτε ελληνική καταγωγή" (λόγου χάρη οι Αραουκανοί) ή έχοντας ως πρώτο μοντέλο πειθούς (προς απόσπαση – επανάσταση) τους "σίγουρους" δεσμούς με τον ελληνισμό και ως επιχείρημα τις λέξεις από τις γλώσσες που τί να κάνουμε μοιάζουν με εκείνες, που πρώτοι σπαταλούσαν πάπυρο για να τις καταγράφουν οι Έλληνες !!

    Έχω δει με τα μάτια μου στην τηλεόραση τον Αραφάτ να γυρνάει και να λέει με ύφος, από κοντά στο φακό κατά πρόσωπο (για επίλογο) στον Έλληνα Δημοσιογράφο : «Είμαστε Παλαιστίνιοι, όπως ονομάζονταν οι Φιλισταίοι».

    Ζήσε Μάη μου να πας στη Γάζα ...

    Τί να λέμε ;
    Ότι και μόνο επειδή οι Παλαιστίνοι έχουν την εξωφρενικά φιλο-τρομοκρατική στήριξη της συστηματικά ανθελληνικής αριστεράς, που σε κάθε τι ελληνικό βγάζει σπυράκια, αυτό αποδεικνύει περίτρανα για άλλη μία φορά ότι οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν σχέση με Έλληνες ;
    Είναι παρατραβηγμένο, αλλά δεν παύει να είναι στοιχείο συνυπολογισμού.

    Το ζήτημα είναι ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις είτε πρόκειται για μετριοπαθείς άχρηστους ανθέλληνες, είτε πρόκειται για ψευτο-πατριωτιστές του 70-80, είναι σικέ χριστιανοί και έχουν γραμμένη την Παλαιά Διαθήκη στα σχέδια εξόντωσης, με απόδειξη ότι ούτε η "εθνικιστική" Χούντα δεν είχε βάλει στα τόσα ντοκιμαντέρ «1940» τον Μουφτή της Παλαιστίνης, ούτε η τότε ΝΔ κοίταξε να αναγνωρίσει το Ισραήλ (αν υποθέσουμε ότι ο Παπαδόπουλος, δήθεν έπεσε επειδή δεν άφησε την αερογέφυρα της Κρήτης, τότε γιατί δεν πήραν άμεσα το –και καλά- "μάθημά τους" οι επόμενοι κυβερνήτες, αλλά έκαναν χωρίς "μάθημα" τόσα πολλά χρόνια για αναγνώριση του ισραηλινού κράτους το 1992 ;

    Το αγαπητό Ισραήλ, έχει δυστυχώς να κάνει με 2 μερίδες κομπλεξικών κοιλαράδων και ηλιθίων ιδεολόγων.
    Οι πρώτοι είναι κυβερνητικοί που τρώνε τις ξένες βοήθειες, με πανομοιότυπο τρόπο, όπως δεν τις αξιοποίησε και η πρώτη Αραβική Παλαιστίνη το 1948.
    Οι δεύτεροι, είναι αρχαιόπληκτες ακάματες και αντιπαραγωγικές ψωνάρες με εμφάνιση αριστερού στην υπηρεσία του ανθρωποφάγου Ισλάμ, με αποκορύφωση την πρόσκληση Ισλαμιστών στους "κίονες" του Πολυτεχνείου, για "δημοκρατία & χαρά" ...

    Φαίνεται απίστευτο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θλιβερό είναι η επιλεκτικότητα των ειδήσεων. Λέξη για την δημοσιογράφο του CBS (60 Minutes) Lara Logan,
    η οποία υπέστη βάρβαρη σεξουαλική επίθεση στην πλατεία Ταχρίρ, την ώρα που μετέδιδε τις εξελίξεις. Σώθηκε από μια ομάδα γυναικών και στρατιώτες και βρίσκεται στο νοσοκομείο.
    Η διεθνιστική και αναθεωρητική αριστερά προτιμά τις μπουρκοφόρες, προφανώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει πάει στο βρόντο, ο αμερόληπτος χαρακτήρας.
    Έχουν φτάσει σε σημείο να εκβιάζουν κατά κάποιο τρόπο μέχρι και τον Πρωθυπουργό ή τον πρώην ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ, όπου ενδεικτικά έχει προκαλέσει σάλο η υπόθεση Πακιστανού, του Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός από ναρκωτικά και αλκοόλ περίπου 15 μέρες μετά από προσαγωγή του για απόπειρα φόνου και βιασμό ανήλικου παιδιού συμπατριώτη του, που όμως κατέληξε σε κατάληψη του Δημαρχείου Νίκαιας, σε "ντάντεμα" προς κάθε παράνομη κατεύθυνση και δηλώσεις Πρωθυπουργού εναντίον της Αστυνομίας.

    Αυτό τί θυμίζει ;
    Μία καθαρά Παλαιστινιακή τακτική απέναντι στα παιδιά, όπως άλλωστε μας είχε προειδοποιήσει και η Γκόλντα Μέιρ.
    Δεν κάνουν λόγο για το μαχαίρωμα και το βιασμό του ανήλικου μετανάστη, επειδή είναι κάποιο αναλώσιμο στοιχείο, που αν δεν κρατήσει όπλο, αν δεν πετάξει πέτρες, αν δεν χρησιμοποιηθεί για "αλεξίσφαιρο", τότε δεν είναι παρά ένα σκουληκάκι στο ευρύτερο σύστημα της Μέσης Ανατολής και της Μεσανατολίτικης Ελληνικής Τακτικής.

    Οι ίδιοι άνθρωποι, που δεν ξεσηκώθηκαν για τον βιασμό του ανήλικου μετανάστη, που δεν ξεσηκώθηκαν για τον θάνατο από ναρκωτικά του βιαστή μετανάστη, που όμως εφάρμοσαν με μεγάλη ευχαρίστηση την διαστροφή του θανάτου του, σε έγκλημα της αστυνομίας, σε κατάληψη για το δίκαιο, σε δίκτυο παραπληροφόρησης συμβούλων του σημερινού πρωθυπουργού, φτάνοντάς τον να κάνει δηλώσεις μέσα στη Βουλή εναντίον της αστυνομίας, αλλά όχι εναντίον λαθρο-Ταλιμπάν που είναι παράνομοι, που βιάζουν ανήλικους, που μαχαιρώνουν ανήλικους, που καταναλώνουν ναρκωτικά μέχρι σκασμού, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πάλι επιλεκτικά, μονομερώς και διαστροφικά, δημιουργούν εκείνη την υποδομή στο Πολυτεχνείο, που θα λειτουργήσει πρακτορίστικα και αντι-εβραϊκά.

    Άτομα που δεν έχουν δουλέψει στη ζωή τους, σε συνεργασία με άτομα που οι αραβο-χρηματοδοτούμενες κυβερνήσεις της Ελλάδας (αν όχι κάποια υποσχετικά ανταλλάγματα της Ευρώπης προς το Ισλάμ στην πλάτη της Ελλάδας) τα έκαναν να σιχαθούν την εργασία που προσπάθησαν να κερδίσουν στη ζωή, ενώνονται μαζί με άχρηστους, παιδεραστές και παιδοκτόνους λαούς, για να κάνουν την πορεία τους προς το γκρεμό, ακόμα πιο σίγουρη και "καταπληκτική".

    Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι οι μισοί εκεί μέσα, αρχίσουν να χαμογελάνε όταν αισθανθούν ότι γίνονται μάρτυρες και οι άλλοι μισοί, είναι εδώ και καιρό αλλήθωροι, κάνοντας παρέα με στραβούς.

    Αυτοί οι «Ασυλο-Συμβασιούχοι», ήδη έχουν "γλυκαθεί" από την τροπή κρατικής στήριξης & ολιγοψυχίας που πήρε η κατάληψη της Νομικής από λαθρο-Ταλιμπάν και αξίζει να σημειωθεί ότι τα αραβο-χρηματοδοτούμενα MMΕ ουδέποτε ανέφεραν την αλήθεια ότι πρόκειται για 2η κατάληψη, αλλά την εμφάνισαν ως 1η.

    Εδώ και καιρό, βρίσκονται 70 άτομα (Ιρανοί και Παλαιστίνιοι) μέσα στο Πολυτεχνείο.
    Δυστυχώς, μετά από κάτι τέτοια, εξάγεται το συμπέρασμα, ότι η πλειοψηφία στην Ελλάδα, μαζί με την έντεχνα διοχετευμένη – περιορισμένη και στενά επιτηρούμενη από Ισλαμο-αναρχικούς σπουδάζουσα νεολαία, είναι –ή γίνεται δόλια και μεθοδικά– 1 φίδι που ακόμα και όταν σέρνεται, ονειρεύεται να εξοντώσει το Ισραήλ.

    Υ.Γ : Ενδέχεται να έρθει και ο "Μουφτής της Απελευθέρωσης", Bαγγέλης Πισσίας ;
    Τον πέτυχα στο κανάλι της Μακεδονίας και μάλλον πρόκειται για έναν φθίνοντα υπερ-τροφοδοτούμενο εγκέφαλο στα όρια της λογο-διάρροιας, με αρκετούς ακόμα "απείραχτους" συνδέσμους λογικής-νοηματικών μεταβάσεων υπέρ της μεσανατολίτικης προπαγάνδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή