Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ισραηλινοί Κομάντος Εκπαιδεύουν Άραβες;



Από την ιστοσελίδα του γνωστού Έλληνα διεθνολόγου, βρήκαμε το εξής άκρως ενδιαφέρον άρθρο. Το "ΑΙΤ" δεν μπορεί να επαληθεύσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες μέσα.

Δευτέρα, 22 Μάρτιος 2010 09:35

Drougos.gr 19.3.10.Δρ. Αθανάσιος Δρούγος


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Πολλοί δεν θα το φανταζόντουσαν, αλλά είναι έτσι. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων από 9 Αραβικά κράτη(τα πιο πολλά στον Κόλπο των πετρελαίων), έχουν εκπαιδευτεί από Ισραηλινούς κομάντος(αξιωματικούς σε αποστρατεία), σε σύγχρονες τεχνικές ανορθόδοξου πολέμου και αντιμετώπισης ασύμμετρων απειλών, για χρόνια και μακριά από τη δημοσιότητα. Λέγεται ότι ο αριθμός των ανδρών που έχουν εκπαιδευτεί είναι γύρω στους 3000. Επιπλέον οι Αμερικανοί είχαν γνώση του προγράμματος, το οποίο περιλάμβανε και ειδικής φύσης ασκήσεις στα νερά του Κόλπου κατά ενδεχόμενων ενεργειών των ΙΡΑΝΩΝ.
Σε μια άλλη εξέλιξη-σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μου- το ΡΙΑΝΤ σε περίπτωση που εκδηλωθεί προληπτική αεροπορική επίθεση του ΙΣΡΑΗΛ ή των ΗΠΑ κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων της Τεχεράνης, δεν έχει αποκλίσει την διέλευση αεροσκαφών μέσα από τον εναέριο χώρο της Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ή και την διάθεση στρατιωτικών βάσεων, αλλά επιθυμεί να έχει κάποια ενημέρωση για την τρέχουσα και προσεχή στάση των ΗΠΑ σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο….
http://www.drougos.gr/?p=3579&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+anacondagrfeedburnercom+%28drougos.gr%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου